dimarts, 4 de febrer del 2020

PROJECTE DE L'AIGUA

Les i els alumnes de la classe llevant estem a tope amb el projecte del segon trimestre! En aquesta ocasió estem treballant sobre l'aigua, perquè la utilitzem i on la podem trobar.

Després de passar la primera setmana treballant amb informació que vam aconseguir de la nostra visita al museu de l'aigua, aquest dilluns vam començar les nostres presentacions. Cada grup cooperatiu té un tema determinat i haurà de preparar una exposició per explicar tot el que hem pogut descobrir sobre allò que ens ha tocat. Alguns grups treballen els diferents rius de Catalunya, Espanya o Europa, d'altres treballen la costa de la península Ibèrica o la d'Europa, i finalment hi ha un grup que ens explicarà diferents aspectes de l'aigua, per exemple el cicle o els tres estats.

Avui dimarts hem aprofitat el bon dia que feia i hem anat a les Deveses a fer una visita guiada per conèixer més coses sobre el riu Ter. Hem pogut anar fins a la seva riba al Pla del Socs, on hem vist com ha quedat després del temporal i hem descobert algunes de les espècies que hi habiten, tant les autòctones com les invasores. Després hem pogut passejar entre les hortes fins a arribar a la Coma Cros, l'antiga fàbrica tèxtil. Amb la visita hem pogut veure en primera persona tots els usos de l'aigua i com és l'ecosistema que envolta el riu Ter.

Estem molt contents de tot el que estem aprenent sobre l'aigua. A continuació us deixem l'àlbum amb les fotos que tenim del projecte i on anirem penjant més fotos de les activitats que fem. Us mantindrem informats del resultat del nostre treball!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.