dijous, 10 d’octubre de 2019

Comencem nous projectes!

Aquesta setmana hem publicat la nostra presentació en tres dels projectes col·laboratius en xarxa en què participarem aquest curs.
  • Projecte Bongoh: amb escoles de Barcelona, Badalona, Sabadell i Vilafranca del Penedès. Des d'ara fins al mes de maig viurem una aventura en un arxipèlag imaginari, on les illes tenen forma de lletra, les lletres de la paraula Bongoh. Voleu veure com ens hem presentat?
  • Projecte Atlas de la Diversidad: durant els mesos d'octubre i novembre, publicarem fitxes culturals en un espai compartit amb escoles d'Argentina, Colòmbia i El Salvador. Les nostres fitxes seran sobre instruments musicals tradicionals de Catalunya. Aquí teniu la nostra fitxa de presentació.
  • Projecte Diccionario Afectivo: fins a finals de desembre, amb escoles d'Argentina, Mèxic, Colòmbia, Ecuador i El Salvador, elaborarem un Diccionari col·laboratiu sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. A mes, en aquest projecte, tindrem molta sort perquè ens ajudaran un grup d'alumnes de la Universitat de Vic. Aquesta és la nostra presentació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada