dilluns, 22 de gener de 2018

PROJECTE: UN VIATGE AL PASSAT

Avui engeguem el projecte "Un viatge al passat". Per descobrir quina civilització investigarem hem hagut de fer d'arqueòlegs i buscar pistes amagades sota les pedres...

Aquí podeu veure les fotos de les primeres activitats.


INVESTIGACIÓ

Aquests dies estem dedicant moltes hores a la investigació del nostre projecte. Hem dut un munt de llibres i materials que ens estant sent molt útils per a preparar el nostre producte final, la revista.

Per veure més fotos cliqueu aquíCREEM FÒSSILS

Els fòssils han sigut uns grans aliats dels humans per poder reconstruir què va passat fa milers i milers d'anys. Nosaltres hem volgut tenir el nostre propi record i per això hem creat fòssils amb restes vegetals, petxines, cargols...

Per veure més imatges cliqueu aquíDESCOBRIM L'ORIGEN DE L'ESCRIPTURA

En Jordi Turon, professor de secundària de l'escola, ens ha vingut a visitar per presentar-nos les primeres formes d'escriptura. Ha sigut una pràctica molt divertida on hem pogut escriure missatges secrets que després els altres han hagut de desxifrar.

Per veure més imatges cliqueu aquí


PINTEM AMB TINTA XINA

Ha sigut una experiència molt divertida això de pintar i escriure amb tinta xina. Ens ha sorprès que la tinta tacava molt, alguns vam quedar un xic bruts. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada