dimarts, 30 de gener de 2018

DIA DE LA PAU

Avui hem celebrat el dia de la Pau. 


Aquest és el vídeo de l'últim assaig que hem fet de la cançó que hem cantat totes les classes de primària junts. Nosaltres teníem una gran responsabilitat perquè havíem de tocar la flauta. (Les estrofes que no cantem no us penseu que no les sabem, és que són estrofes que les havien de cantar les altres classes).Aquest és el manifest que hem escrit a la nostra classe, fent servir l'estructura cooperativa 1-2-4, entre tots hem escrit aquest manifest que hem llegit davant de tots els nostres companys i mestres d'infantil i primària:

La discriminació és apartar a la gent per la seva raça o religió. La discriminació és diferenciar a la gent encara que sigui igual que nosaltres. La discriminació és eliminar la germanor de tot un poble creat per ser igual.

Som al 2018 i encara hi ha gent que pateix discriminació. Tots neixem germans, diferents però iguals en drets; qui opina el contrari és perquè l'han ensenyat a discriminar, l'han ensenyat a odiar encara que tots neixem estimant. Madiba deia que si es pot ensenyar a odiar, per què no ensenyem a estimar?

Seguint l'exemple de persones com Madiba, Martin Luther King o Gandhi, els nens i les nenes de 6è::
  • ens manifestem per lluitar contra la discriminació
  • donem la mà a la pau.
  • Junts lluitem per fer pas a la germanor.
  • Mai no ens hem de rendir.
  • Tots... units per la PAU!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada